Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μια Παρασκευή γεμάτη γνώση και μουσική χημεία!

Μια εκπομπή με πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και με καταπληκτική μουσική ήταν αυτή της Παρασκευής 31 Μαΐου 2013. Την πρώτη ώρα της εκπομπής είχαμε στην παρέα μας την Μαριαλίς Ζιώγα, υπεύθυνη ποιότητας και επικοινωνίας του προγράμματος e-learning του Πανεπιστημίου Πειραιά και την Μαρία Κρητικού, οι οποίες μας έδωσαν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα. Τί ακριβώς είναι, ποιος και πώς μπορεί να το παρακολουθήσει, υπό ποια μορφή γίνονται τα μαθήματα, πόσο διαρκούν, κάθε πότε ξεκινά νέος κύκλος σπουδών, ποιες θεματικές ενότητες υπάρχουν και κατά πόσο κάποιος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μαθήματα διαφορετικών ενοτήτων. Ακόμη, αναφερθήκαμε στο κόστος του προγράμματος και τις εκπτώσεις (όσοι ενδιαφέρεστε, αν στην αίτηση γράψετε "από Spam Radio" έχετε αυτομάτως έκπτωση 10%) που γίνονται αναλόγως την κατηγορία στην οποία ανήκει ο ενδιαφερόμενος, αλλά και το πώς αξιολογείται η απόδοσή του. Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν επιτυχώς τον κύκλο σπουδών παίρνουν μια πιστοποίηση, όχι πτυχίο, το οποίο ωστό σο έχει υψηλό ISO για όσους πρόκειται να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του δημοσίου.


Στην δεύτερη ώρα, αλλάξαμε κλίμα και πήγαμε προς την Κέρκυρα με τα τραγούδια του καινούργιου δίσκου "Απλές ασκήσεις στον υπαρξισμό" των Κόρε. Ύδρο.  Ο Παντελής Δημητριάδης παραχώρησε μια τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή μας και μιλήσαμε γι' αυτή την τελευταία δουλειά του συγκροτήματος, το site τους, την επιλογή να έχουν την απόλυτη ευθύνη του τελικού -καλλιτεχνικού- αποτελέσματος, τη σχέση τους με το κοινό γενικά και το -ανύπαρκτο- κοινό της Κέρκυρας. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο live που έκαναν το Σάββατο 18/5 μετά από τρία χρόνια στο Gagarin 205 με τον Θανάση Χριστοδούλου(Lumiere Brother).
Όσοι δεν την ακούσατε ζωντανά και θέλετε, ιδού η ευκαιρία:
http://www.mixcloud.com/SpamePaketo/e-learning-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B5-%CF%8D%CE%B4%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-spame-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-31-5-2013/