Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου οι «No Sequence»… rock our Πακέτο!

Αυτή την Παρασκευή 7 Ιουνίου το Spame Πακέτο έρχεται με πιο άγριες μουσικές διαθέσεις με σκοπό να σας ταρακουνήσει, γι’ αυτό ετοιμαστείτε!

Οι No Sequence σχηματίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 και σήμερα αποτελούνται από τους Στέλιο Τραπεζάρη (μπάσο), Γιάννη Κουμαριανό (φωνητικά), Γιώργο Πιαδίτη (κιθάρα) και Κώστα Μπράμη (τύμπανα).
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Levitation», ο οποίος περιέχει 9 κομμάτια.. Ο μουσικός προσανατολισμός του συγκροτήματος είναι η alternative rock με επιρροές από το ’80 και το ’90, ενώ το βασικό τους χαρακτηριστικό θα έλεγε κανείς πως είναι η έντονη δραστηριότητά τους όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις.
Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να συστηθούν στο κοινό του Spam Radio και να μας μιλήσουν για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, τις μουσικές και τα συγκροτήματα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην αισθητική τους, αλλά και το πρόγραμμα των επερχόμενων live τους.
Θα ακούσουμε μαζί τα κομμάτια του δίσκου, αλλά και θα παίξουν ζωντανά μουσική με τις κιθάρες τους σε μια –μουσικά- διαφορετική εκπομπή!

Σας περιμένουμε στις 4μμ!


Συντονιστείτε στο www.spamradio.gr

No Sequence- Levitation