Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Το «Έγκλημα στα παρασκήνια» θα εξιχνιαστεί στα μικρόφωνα του Spame Πακέτο

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 4μμ αναλαμβάνουμε στο Spame Πακέτο να ανακρίνουμε για δύο ώρες την Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, την Αθηνά Μπερδέκα και τον Γιώργο Βουβάκη, τρεις εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης «Έγκλημα στα παρασκήνια» του Γιάννη Μαρή σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μπερδέκα που ανεβαίνει στο «Από Μηχανής Θέατρο»(Ακάδημου 13, Μεταξουργείο).

Θα αναζητήσουμε τον δολοφόνο, αλλά πιθανότατα δεν θα μας τον μαρτυρήσουν...
Το αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή ανεβαίνει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή, αν και είχε γυριστεί σε ταινία το 1960. Αυτή τη φορά τον ρόλο του αστυνόμου Μπέκα αναλαμβάνει ο Ερρίκος Λίτσης.
Οι τρεις νέοι ηθοποιοί θα μας μιλήσουν για την παράσταση που χαρακτηρίζεται ως «νουάρ», την υπόθεση του έργου, τους ρόλους τους, την σκηνοθετική προσέγγιση της παράστασης, τη συνεργασία με ηθοποιούς άλλων γενεών και τις προσωπικές τους πορείες. Πρόκειται για ένα έργο που μετρά περίπου 60 χρόνια ζωής, πώς είναι να ερμηνεύεις χαρακτήρες ενός βιβλίου και μάλιστα, όταν έχεις δει και μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες ηθοποιός να τους ζωντανεύουν στο πανί;
Οι απαντήσεις την Παρασκευή 5/4 στις 4μμ!
Συντονιστείτε στο www.spamradio.gr

Ανακρίνουν η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.