Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κώστας Φιλίππογλου την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έρχεται στο Spame Πακέτο

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 4μμ υποδεχόμαστε τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Κώστα Φιλίππογλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με την Πέμυ Ζούνη (και συν-σκηνοθετούν) στην παράσταση «Historia de un amor ή Τα μυρμήγκια» του Θανάση Τριαρίδη στο θέατρο Olvio.
Φέτος σκηνοθετεί και τα «Χάρτινα Λουλούδια» στο θέατρο Ιλίσια με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Λέχου και τον Άρη Σερβετάλη.
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο σκηνοθέτη για τον οποίο το «σωματικό θέατρο» έχει πρωταρχικό ρόλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς το να μπορούν να αναδεικνύονται όλα τα συναισθήματα μέσα από το σώμα, τη στάση, την κίνηση, το συγχρονισμό των ηθοποιών παίζει σημαντικό ρόλο στην σκηνοθετική του οπτική.
Μέχρι μέσα Νοεμβρίου έπαιζε και στο Παρίσι, στην παράσταση «Η Έκτη ήπειρος», σε σκηνοθεσία Lilo Baur στο θέατρο Bouf du Nord.
Έρχεται για μία ώρα να μας μιλήσει για την παράσταση «Historia de un amor ή Τα μυρμήγκια», τη συνεργασία του με την Πέμυ Ζούνη, τη σκηνοθετική του ματιά, τα γυρίσματα που κάνει αυτή την εποχή, αλλά και όλα όσα σχεδιάζει για τη συνέχεια (και πάντα σχεδιάζει πολλά).
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 22/2 στις 4μμ!
Συντονιστείτε στο www.spamradio.gr

Στα μικρόφωνα, πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

*Δυστυχώς, δεν κατάφερε να έρθει, αλλά το ραντεβού ανανεώνεται για 8 Μαρτίου! Να είστε εκεί.