Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Οι Trio Brio ήρθαν, μας δρόσισαν και έκαναν ποδαρικό για το 2013

                            
Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 ποδαρικό στο Spame Πακέτο για τη νέα χρονιά έκαναν οι Trio Brio, μία φρέσκια και μελωδική ακουστική μπάντα. Στο στούντιο βρέθηκαν οι δύο εκ των τριών δεσποινίδων, η Ντίνα Φαλλιέρα και η Ήλια Τσάρα (η απούσα είναι η Γιώτα Σμαράιδου) και μας μίλησαν για το πώς ασχολήθηκαν με τη μουσική, πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους και πώς αποφάσισαν να φτιάξουν αυτή τη μπάντα. Οι μουσικές τους επιλογές ετερόκλητες, ωστόσο, αυτό είναι και το μαγικό στοιχείο στη συνεργασία τους, καθώς δημιουργούν κάτι εντελώς διαφορετικό από τα είδη που ακούν καθεμία ξεχωριστά.
Μέχρι στιγμής έχουν ασχοληθεί με διασκευές αγαπημένων τους κομματιών, ενώ τώρα ξεκινούν να δημιουργούν τις δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις. Δεν βιάζονται όσον αφορά την μουσική τους εξέλιξη, προτιμούν τα αργά και σταθερά βήματα κι έτσι, παρόλη την μεγάλη τους αγάπη για τη μουσική, δεν έχουν κυνηγήσει τη δισκογραφία.
Συνεχίζουν τα live τους και ασχολούνται με όλα όσα κάνουν πέραν της μουσικής -αν υπάρχουν και ποια είναι, μπορείτε να τα ακούσετε στην εκπομπή.
Το επόμενο προγραμματισμένο live τους είναι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21.30 στο Rock Around the Clock στην Πετρούπολη (Χάλκης 1, πλατεία Πετρούπολης).
Αν θέλετε να ακούσετε όλα τα ενδιαφέροντα που μας είπαν οι Trio Brio, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ: