Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Καλέσματα ραδιοφωνικά και μη!

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου το Spam Radio εκπέμπει από το προαύλιο του Παντείου. Κόσμος θα έρχεται, κόσμος θα φεύγει, αλλά το Spam εκεί, ακλόνητο.
Κάνουμε, λοιπόν, μια μίνι μετακόμιση, για μία μέρα μόνο(κοίτα τώρα που δεν υπάρχει τραγούδι γι' αυτή την περίπτωση!) και είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε ενώπιον όλων σας φορώντας την καλύτερη διάθεση και το πιο φωτεινό χαμόγελο που έχετε δει ποτέ σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Στις 12μμ παρουσιαζόμαστε με δόξα και τιμή, στις 2μμ ξεκινούν οι ζωντανές εκπομπές(σπαρταριστές, όχι ό,τι κι ό,τι) με περαστικούς(ξαφνικές συλλήψεις και άλλα χαριτωμένα), αφιερώσεις, ερωτικές εξομολογήσεις on air(γιατί αν θέλετε να μοιραστείτε τον έρωτά σας, εμείς δεν θα σας εμποδίσουμε, είμεθα υπέρ του έρωτος, αγαπητά μου πιτσουνάκια), παράξενες ειδήσεις με τα απαραίτητα σχόλια(ναι, ξέχασα, εδώ μιλάω για τη δική μας εκπομπή), θετική ενέργεια από τη μία και μοναδική Μαριέττα Φαφούτη(ναι, συνεχίζω να μιλάω για το Spame Πακέτο) που θα περάσει να πει ένα γεια, να μας πει δύο λόγια για τις εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου Plus που ξεκινούν 10 Νοεμβρίου, να ακούσουμε πέντε-δέκα τραγούδια της, να μιλήσει με κάμποσους περαστικούς από εκεί που θα βρισκόμαστε και να σχολιάσουμε καμιά είδηση(έτσι όπως τα μετράω, τελικά αναρίθμητα βγαίνουν όσα θα γίνουν με την φωτεινή νεράιδα μας!).
Μέχρι τις 8μμ το πρόγραμμα θα πάει κάπως έτσι. Μετά, όμως, έρχεται η ώρα του πάρτι! Σας περιμένουμε στο Bronze, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Πάντειο. Μουσική θα παίζουν οι παραγωγοί μας και το καλύτερο; Θα αναμεταδίδεται ζωντανά από το www.spamradio.gr για να έχουν όλοι την αίσθηση του πάρτι!
Η Παρασκευή σας μόλις κανονίστηκε, βάλτε μας επίσημα στο πρόγραμμα κι ελάτε να μας μάθετε και να περάσετε πολύ-πολύ ωραία. Κι αυτό είναι δέσμευση ;-)

Θα έχουμε και φοντάν, να σας κεράσουμε, τί έτσι με άδεια χέρια; Ε, όχι!