Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Την Παρασκευή 6 Απριλίου το Χαμόγελο του Παιδιού μοιράζει χαμόγελα στο Spam Radio!

Την Παρασκευή 6 Απριλίου το Spame Πακέτο θα χαμογελάσει διάπλατα!
Στο στούντιο του Spam Radio και στην εκπομπή Spame Πακέτο 4-6 το απόγευμα η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα  φιλοξενούν την Κική Μπούρχα, κοινωνική λειτουργό και υπεύθυνη του τμήματος εθελοντισμού του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Θα μιλήσουμε για  τον σύλλογο, πώς ξεκίνησε, πώς λειτουργεί, σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται, ποιες είναι οι δράσεις του και ποια προγράμματα τρέχει, ποια η σχέση του με την πολιτεία και το κράτος, πώς μπορεί να γίνει κάποιος εθελοντής, με ποια κριτήρια, σε ποιους τομείς μπορεί να απασχοληθεί και τι σημαίνει αυτό πρακτικά. Ακόμη, θα αναφερθούμε στα bazaar και τις εκδηλώσεις του Χαμόγελου ενόψει Πάσχα, αλλά και σε μια πραγματικότητα που είναι σκληρή. Θα μιλήσουμε με αριθμούς για τα παιδιά. Για την παιδεία της ελληνικής οικογένειας ως γονεϊκή συμπεριφορά και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.
Αυτή την Παρασκευή θα φιλοξενήσουμε και θα φροντίσουμε να διαφυλάξουμε το Χαμόγελο του Παιδιού, αλλά και το δικό μας…στην τελευταία εκπομπή πριν το Πάσχα.
Για οποιαδήποτε απορία και ερώτηση -όσον αφορά τον σύλλογο- πριν την εκπομπή στείλτε μας mail στη διεύθυνση: spamepaketo@yahoo.gr
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής περιμένουμε τα mails σας στο: spamradio@yahoo.gr
Συντονιστείτε στο www.spamradio.gr αυτή την Παρασκευή 6 Απριλίου στις 4μμ.