Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Μην θυμάσαι αυτή τη μέρα, να θυμάσαι και τις 365...

Καλό μήνα!
Μα μην ξεχνάς όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα πως πρέπει να φροντίζεις εσένα κι όποιον βάζεις στην αγκαλιά σου. Γιατί ο έρωτας είναι υπέροχο πράγμα-συναίσθημα-κατάσταση- πράξη και πρέπει να μπορείς να τον χαρείς όπως του αρμόζει, όντας υγιής, δείχνοντας φροντίδα και προστατευτικότητα στο πρόσωπο που αγαπάς ή με το οποίο συνευρίσκεσαι ερωτικά. Γι' αυτό ενημερώσου, πάρε προφυλάξεις και μην ξεχνάς:μιλάμε για τη ζωή, τη ζωή σου. Αν δεν έχεις σκοπό να αυτοκτονήσεις ή να γίνεις δολοφόνος, να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό, να κάνεις εξετάσεις αίματος για τον ιό και να σέβεσαι το σώμα σου και το σώμα που επιθυμείς.
Το προφυλακτικό δεν πρέπει να είναι ταμπού για άντρες και γυναίκες, είναι ο πιο υπεύθυνος τρόπος να φερθείς στα πλαίσια του σεξ. Η ζωή δεν γυρίζει πίσω και δεν την ξαναζείς απ' την αρχή, φρόντισε να μην την δυσκολέψεις και να μην επιταχύνεις τον τερματισμό της.
Το 2011 η αύξηση νέων κρουσμάτων AIDS στον πληθυσμό των ναρκομανών άγγιξε το 1.250 %... και γενικά τα 803 νέα κρούσματα.
Ο έρωτας είναι μια πράξη αγάπης προς τον άλλον και τον εαυτό μας, προστατεύσου και προστάτεψε.

Και φέτος διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις για την ενημέρωση όσον αφορά το AIDS, αλλά και τη στήριξη οργανισμών που ασχολούνται με νοσούντες και οροθετικούς, μην φοβάσαι να συμμετάσχεις, δεν "κολλάς" τίποτε(όλοι έχουμε πολλές προκαταλήψεις που ακόμη δεν έχουν εξαλειφθεί), απλώς βοηθάς ανθρώπους που πίστευαν πως αποκλείεται να τους συμβεί κάτι τέτοιο και μαθαίνεις πόσο σημαντικό είναι να προφυλάσσεσαι. Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα είναι οι κάτωθι:

Μουσικό φεστιβάλ


Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ 2 και 3 Δεκεμβρίου 2011