Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

"SPAME Πακέτο" κάθε Παρασκευή 15:00-17:00μμ


Η υπογράφουσα -Παναγιώτα- μαζί με την Κλεοπάτρα θα σας κρατάμε συντροφιά μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου του Πάντειου κάθε Παρασκευή 3-5μμ με την εκπομπή SPAMΕ Πακέτο. Μια εκπομπή με μουσική, πολιτιστικά νέα, όσα θέλετε και πρέπει να ξέρετε για τις ταινίες που προβάλλονται, θεατρικές-χορευτικές-μουσικές παραστάσεις, καλλιτεχνικές εκθέσεις, μουσεία, τα καλύτερα εστιατόρια, καφέ, στέκια, πού μπορείτε να πάτε, ταξίδια, προτάσεις και φυσικά, όλα τα νέα, χρήσιμα ή...λιγότερα χρήσιμα, που αφορούν την επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν στον κόσμο με πολύ χιούμορ, αλλά και ευαισθησία όπου χρειάζεται.
Εν ολίγοις, μια πολιτιστική-ψυχαγωγική εκπομπή με τη δική μας ταυτότητα, τον αυτοσαρκασμό, το πείραγμα, το χιούμορ και θέλουμε συμμέτοχους και κυρίως, συνένοχους, εσάς για δύο ολόκληρες ώρες! Για να χαλαρώσουμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις και πληροφορίες και να πάμε προς το Σαββατοκύριακο όπως ακριβώς πρέπει, με κέφι, μπρίο, ζωντάνια, ηρεμία και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Ελάτε στην παρέα του SPAM Radio και φυσικά στη δική μας, στο SPAMΕ Πακέτο 3-5μμ κάθε Παρασκευή, γιατί εμείς οι δύο πάμε πακέτο και μαζί μ' εσάς ελάτε να spamε τη ρουτίνα και την κακοκεφιά! Το καλύτερο φάρμακο για ενέργεια, αγχολυτικό, ηρεμιστικό, αναλγητικό, διαιτητικό, σας φτιάχνει το κέφι και το μεταβολισμό! Σας αδυνατίζει, γιατί τρώμε εμείς κι εμείς παχαίνουμε, φτιάχνετε κοιλιακούς, αφήστε το πάνω μας, γίνεστε πιο κοινωνικοί, γιατί σας προτείνουμε τα καλύτερα για να βγείτε και να δείτε, έχουμε εκπαιδευτικές πληροφορίες που μπορεί να σας κάνουν ν' ανακαλύψετε το κρυμμένο σας ταλέντο!Μπορεί να δείτε μια χορευτική παράσταση και ν' ανακαλύψετε ότι κρύβετε έναν Νουρέγιεφ μέσα σας. Σας δίνουμε τις καλύτερες πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσουν μέχρι και στο φλερτ... Και φυσικά, έχετε τη χαρά και ευτυχία να ακούτε τη βελούδινη φωνή της Κλεοπάτρας που όπως πρόσφατα ειπώθηκε "ζωγραφίζει, αυτή κι ο Πικάσο, ραψωδία είναι!" Εάν μετά από όλα αυτά δεν πειστήκατε να μας ακούσετε, λυπάμαι, δεν ξέρω τί άλλο να κάνω πια! Είστε πολύ απαιτητικοί!
Συντονιστείτε και SPAMεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
http://live.onestreaming.com/panteio
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στέλνετε τα mail σας στη διεύθυνση: spamradio@yahoo.gr Περιμένουμε σχόλια, παρατηρήσεις, πληροφορίες, σκέψεις, προτάσεις, τη διάθεσή σας, τα συναισθήματά σας, τα σχέδια και τη θετική σας ενέργεια. Είμαστε εδώ να μας ακούσετε και να σας ακούσουμε γιατί...SPAME Πακέτο!